Over ons

VW Drinks

Wie zijn wij?

VWDrinks over ons

Hoi, wij zijn Fabian en Esther

 

In de zomer van 2019 ontstond op een terras in het zonnetje het idee om een bedrijf te beginnen met een Volkswagen busje als mobiele bar. Hoe gaaf zou het zijn dat je op een feestje je eigen drankje kunt tappen uit een busje. Dat het een VW busje moest worden, stond buiten kijf, we zijn dol op Volkswagen busjes! Vanaf de start van onze relatie hebben we altijd in een Volkswagen gereden en bij Fabian is Volkswagen en met name de Kever, er met de paplepel ingegoten.

Na heel wat brainstormen en uitvogelen hoe we dit zouden realiseren, wat we nodig hadden, welke installatie zou passen, gingen we op zoek naar een busje. De gevonden bus moest  van scratch nog opgebouwd en gerenoveerd worden. Strak en gerestaureerd konden wij in mei 2021 eindelijk aan de slag.

En ja, toen moest het eerste gaatje geboord worden in die net mooi gerestaureerde bus… 10x meten, 1x doen. Het resultaat mag er zijn.

 

Na een ruim jaar met onze geweldige blauwe bus mensen blij gemaakt te hebben, kwamen er nieuwe ideeën voor een 2e bus. Dit keer een andere variant, een pick-up met een Vespa. Net voor de zomer van 2023 was deze gereed, waardoor de klanten een keuze hebben tussen de klassieke blauwe bus en een prachtige witte met een originele Vespa.

We hopen dat we veel mensen blij mogen maken met onze mooie Busjes op feesten en evenementen. Het zijn toch echte Eyecatchers en Eregasten!

 

VW bus krijgt tapkranen